Бившата на Димитър Рачков – Анита, наистина се е сгодила! И

...
Бившата на Димитър Рачков – Анита, наистина се е сгодила! И
Коментари Харесай

Анита на Рачков се сгоди за 20-години по-възрастен от нея СНИМКА

Бившата на Димитър Рачков – Анита, в действителност се е сгодила! И то не за кого да е. 25-годишната русокоска е споделила „ Да “ на 20 години по-възрастния от нея милионер от Бостън Никълъс Стемпер, пише Intrigi.bg.

Ник Стемпер, който е началник на голяма новаторска компания за опазване на здравето, към този момент е трансформирал статуса си във Facebook и е „ благоприятен “, а на профилната си фотография виждаме по какъв начин държи ръката на нашата Анита.

Блондинката живее в Бостън от няколко месеца и в случай че годежът е сполучлив, се чака да се реалокира в Щатите за непрекъснато.

46-годишният богаташ  е роден в Делафилд – щата Уисконсин. Скоро откакто приключва изследователския университет в Индиана, става вицепрезидент в огромна здравна компания, а от няколко години управлява водещата международна компания Sanofi.

Любопитна детайлност е, че макар Ник да е извънредно непосредствен с по-малката си сестра Лизи, той към момента не я е срещнал с бъдещата си брачна половинка. Не е показал Анита и на родителите си.

Междувременно забелязахме и годежния пръстен на ръката на Димитрова. Диамантът е голям.

Колкото до слуховете, че Димитрова си е правила серия от пластични интервенции на лицето се оказаха мощно пресилени. Всъщност Анита употребява един от най-новите приложения за фотообработка на фотосите, които вършат лицето й да наподобява безпрепятствено и сияйно./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР